Kinder Sponsor Plan > Financieel > Zakelijke sponsors

Zakelijke sponsors

Bedrijven die ondersteuning bieden aan het Kinder Sponsor Plan:
De Groot Drukkerij
De Groot Drukkerij is een betrouwbare en professionele partner voor grafische dienstverlening, gevestigd in Goudriaan, Den Haag en Winterswijk. De drukkerij heeft een brede range aan mogelijkheden, met respect voor mens, milieu en omgeving. Van huisstijl, brochure tot groot formaat poster (A0) en krant. De Groot Drukkerij kan het allemaal onder zijn eigen dak. www.degrootdruk.nl

Edelenbosch Kleintransport
tl_files/1-Fotos/PeterAuto.jpgKamerverhuizingen en onderhoudswerkzaamheden van geringe aard. Ons personeel staat voor u klaar, of het nu een enkel stuk is zoals een koelkast, of een grotere verhuizing met alles erop en eraan. Als u per e-mail een offerte wilt aanvragen, vermeld dan uw nieuwe en oude adres, naast uw naam en telefoonnummer en probeer de verhuizing zo goed mogelijk te omschrijven. Prijsindicatie: 1 man met een bus 45 Euro per uur, 2 man met een bus 75 Euro per uur, ongeacht de kilometers. Dozen, steekwagen, dozen, noppenfolie zijn aanwezig in onze met tapijt beklede bus. De echte verhuisdozen zijn ook te huur voor 1 Euro per stuk.

Adres:
Rossinirode 4 - 2717 GP Zoetermeer
Tel: 079-3518245 - E-mail: peter.edelenbosch@casema.nl

tl_files/1-Fotos/grootnieuwsradiologo.pngGrootNieuwsRadio
Wilt u ’s morgens wakker worden met christelijke muziek? Stem uw radiowekker dan af op 1008  AM! GrootNieuwsRadio is een christelijke radiozender, die 24 uur per dag in de lucht is.
www.grootnieuwsradio.nl
Lucas Fotografie
www.lucasfotografie.nl
Stichting Hand
www.stichtinghand.nl